De Stigter Fruithandel sinds 1939

de stigter agf geschiedenisOnze groente- en fruithandel heeft haar wortels in een rijke Amsterdamse historie. Toen het vuilnis nog werd opgehaald met paard en wagen, de schillenboer nog door de straat reed, de oorlog nog moest uitbreken, toen handelde De Stigter al in aardappelen, groenten en fruit.

Met een onvervalste Amsterdamse ondernemersmentaliteit is De Stigter Fruithandel door de loop der jaren uitgegroeid tot een vertrouwd adres voor alle soorten aardappelen, groenten en fruit.

"Eerlijke handel", dat is wat De Stigter in al die jaren heeft nagestreefd. Juist die houding wordt door de diverse klantenkring hooglijk gewaardeerd.

de stigter agf geschiedenisHet klantenbestand van De Stigter Fruithandel is in die ruim zeventig jaar niet alleen gegroeid, maar ook zeer divers geworden.

Hoewel De Stigter een rijke historie heeft, zijn wij in al die jaren met de tijd meegegaan. Met respect voor het verleden zijn wij mee gegroeid naar het heden en houden wij nauwlettend de ontwikkelingen in de branche in de gaten.

de stigter agf geschiedenisZo is onze kwaliteitscontrole door voortdurende aanpassingen aan nieuwe inzichten ontwikkelt tot een betrouwbaar controlesysteem.

Met een meer dan 75 jarig bestaan, durven we bij De Stigter Fruithandel wel te zeggen: "Voor aardappelen, groente en fruit moet je bij De Stigter zijn!"

 

de stigter agf aardappelen

Aardappelen

Wereldberoemd en in Amsterdam te zien: "De aardappeleters" van Vincent van Gogh...

Lees verder

de stigter agf groente

Groente

De aandacht voor groente is de laatste jaren in Nederland weer toegenomen...

Lees verder

de stigter agf fruit

Fruit

Gezonde voeding heeft de aandacht. Niet onterecht, gelet op zaken als overgewicht...

Lees verder

de stigter agf exotisch

Exotisch

Naast de typisch Nederlandse groente en fruit is er steeds meer vraag naar...

Lees verder

Contact

De Stigter fruithandel B.V.

Jan van Galenstraat 4
Foodcenter W4
1051 KM Amsterdam

T: 020-582 98 59
F: 020 582 98 50
E: info@destigteragf.com

Copyright © 2020 De Stigter Fruithandel B.V. - Privacyverklaring - Ontwerp door WoodyOnline.